>
 • header

Glas Schuif-/ vouwwanden

Met de glazen schuif- of vouwwanden van Bo kiest u voor een maximale terrasbeleving. Schuifwanden, vouwwanden, guillotineschermen en zelfs met geintegreerde zonwering. We leveren de hoogste kwaliteit en zijn onder andere dealer van de Sunflex glassystemen. Sunflex is al 30 jaar een gespecialiseerde fabrikant van glazen vouw-, draai- en schuifwanden.

 • Schuifwand volglas

  Schuifwand volglas

  Ons professionele volglas schuifsysteem met of zonder aluminium glasomlijsting. Met een maximale breedte van 19 meter in 6 sporen is dit systeem uniek in de maatvoering.

  Lees meer
 • Schuif-/draaisystemen

  Schuif-/draaisystemen

  De professionele schuif en draaisystemen bieden maximale vrijheid en nog meer opening van uw terras of tuinkamer. Beschikbaar met en zonder glasomlijsting. Ook leverbaar met isolatieglas.

  Lees meer
 • Guillotine schermen

  Guillotine schermen

  Onze automatische verticale schermen kunnen als terrasscherm maar ook als balkonscherm geplaatst worden. in 2 of 3 delen met een maximale hoogte van 3 meter en in de breedte modulair te schakelen.

  Lees meer
 • Windschermen

  Windschermen

  Zet de wind buitenspel of creëer schaduw op een warme zomerdag. Effectief door de eenvoud of innovatief geautomatiseerd.

  Bekijk onze systemen
 • Zonwering

  Zonwering

  Betaalbare zonweringsystemen in handbediende pergola uitvoering of volautomatisch voor uw vaste overkapping of tuinkamer.

  Bekijk onze systemen
 • Björn Limmen

  "Het was het wachten zeker waard! Bedankt Bo! Uiterst vriendelijk en professioneel in de montage. "

  Björn Limmen
 • J&E

  "Nooit bedacht dat we hier zo veel gebruik van zouden maken."

  J&E

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.