>
 • Base

  Elektrisch te openen
  volledig waterdicht
  Duurzaam aluminium
  tot windkracht 9 Bft

Windschermen

Ook de windschermen bij Bo vergroten en verlengen de terrasbeleving. De schermen zijn, afhankelijk van de doekkeuze, als windscherm, regenscherm, privacyscherm of zonnescherm te gebruiken. De montage horizontaal, verticaal, in een overkapping of geheel vrijstaand.  Bo is ook uw partner voor de levering van deze schermen. We voorzien o.a. in de levering en montage van de effectieve schermen van LuxxOut en de innovatieve zipscreens van Alfa. In kleur en maatvoering voor uw terras. 

 

 • Vita

  Vita

  Het windscherm Vita verrijkt uw buitenleven. Het houdt u uit de wind en felle zon. Én beschermt tegen regen en dient als privacyscherm. Dankzij dit stijlvolle, oprolbare, windscherm van Luxxout geniet u eindeloos van uw tuin, terras, balkon, veranda of zwembad.

  Lees meer
 • Inova

  Inova

  Wel genieten van de stralende zon, maar niet op de tocht zitten? Het windscherm Inova van Luxxout kunt u met één simpele handeling uit- of inrollen. Het Inova windscherm blinkt uit in veelzijdigheid. Er zijn talloze montagemogelijkheden en biedt optimale bescherming.

  Lees meer
 • Zipscreen

  Zipscreen

  De zipscreens van Alfa zonwering kunnen handmatig en geautomatiseerd geplaatst worden. De schermen zijn windbestendig, verduisterend, regen- en insecten- werend. Dankzij het ritssysteem in de zij-geleiding blijft het doek onder alle omstandigheden op zijn plaats.

  Lees meer
 • Glaswanden

  Glaswanden

  Verleng uw terrasbeleving met onze glassystemen. Transformeer uw terras tot tuinkamer of wintertuin en verleng uw zomer.

  Bekijk onze systemen
 • Zonwering

  Zonwering

  Betaalbare zonweringsystemen in handbediende pergola uitvoering of volautomatisch voor uw vaste overkapping of tuinkamer.

  Bekijk onze systemen
 • Björn Limmen

  "Het was het wachten zeker waard! Bedankt Bo! Uiterst vriendelijk en professioneel in de montage. "

  Björn Limmen
 • J&E

  "Nooit bedacht dat we hier zo veel gebruik van zouden maken."

  J&E

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.