>
 • header

Waar is het feestje

In de zomer slaan we massaal aan de barbecue, gezellig buiten eten, vaak met familie en vrienden, hoe meer mensen hoe gezelliger is dan het credo.

Er komt een moment dat deze continu droogte omslaat en we de warme dagen afsluiten met regenbuien…… Voorkom dat je ineens in je eentje achter de BBQ staat terwijl de rest van het gezelschap binnen staat te schuilen.

Niet nodig!

Met een beweegbare overkapping loopt je feestje niet in het water! Met een simpele druk op de knop creëer je een “buitenbinnenplaats” en kan iedereen gezellig buiten blijven. Ben je van plan te feesten tot in de late uurtjes? Dan hoef je niet in het donker te staan want alle overkappingen kunnen voorzien worden van ingebouwde ledverlichting.

Nieuws

 • Polycarbonaat bij Bo...?

  Bij Bo blijven we ontwikkelen en innoveren. Onze R&D afdeling heeft diver...

  Lees meer
 • DIY

  Een van de grootste kosten die bij een overkappingen komen kijken zijn de arb...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Glaswanden

  Glaswanden

  Verleng uw terrasbeleving met onze glassystemen. Transformeer uw terras tot tuinkamer of wintertuin en verleng uw zomer.

  Bekijk onze systemen
 • Windschermen

  Windschermen

  Zet de wind buitenspel of creëer schaduw op een warme zomerdag. Effectief door de eenvoud of innovatief geautomatiseerd.

  Bekijk onze systemen
 • Zonwering

  Zonwering

  Betaalbare zonweringsystemen in handbediende pergola uitvoering of volautomatisch voor uw vaste overkapping of tuinkamer.

  Bekijk onze systemen
 • Björn Limmen

  "Het was het wachten zeker waard! Bedankt Bo! Uiterst vriendelijk en professioneel in de montage. "

  Björn Limmen
 • J&E

  "Nooit bedacht dat we hier zo veel gebruik van zouden maken."

  J&E

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.