>
 • header

Een zomer om nooit te vergeten!

Het ene na het andere weerrecord wordt verbroken sinds de warme zomer in april zijn intrede heeft gedaan. Voor velen van ons is dit een zegen, maar voor anderen is het een crime. Met een terrasoverkapping van Bo creëer je gemakkelijk een ruimte vol zon of schaduw. Door de overkapping gedeeltelijk te openen kan de zonaanbidder lekker “bakken”, terwijl  de ander kan genieten van de koele schaduw. Geen gesleep met meubels om het ideale zon- of schaduwplekje te vinden, die vaak ver uit elkaar liggen, maar samen op hetzelfde terras genieten van dezelfde zomer naar ieders wens. Samen genieten van dezelfde zomer op dezelfde plek doe je met een beweegbare overkapping van Bo!

Nieuws

 • Polycarbonaat bij Bo...?

  Bij Bo blijven we ontwikkelen en innoveren. Onze R&D afdeling heeft diver...

  Lees meer
 • DIY

  Een van de grootste kosten die bij een overkappingen komen kijken zijn de arb...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Glaswanden

  Glaswanden

  Verleng uw terrasbeleving met onze glassystemen. Transformeer uw terras tot tuinkamer of wintertuin en verleng uw zomer.

  Bekijk onze systemen
 • Windschermen

  Windschermen

  Zet de wind buitenspel of creëer schaduw op een warme zomerdag. Effectief door de eenvoud of innovatief geautomatiseerd.

  Bekijk onze systemen
 • Zonwering

  Zonwering

  Betaalbare zonweringsystemen in handbediende pergola uitvoering of volautomatisch voor uw vaste overkapping of tuinkamer.

  Bekijk onze systemen
 • Björn Limmen

  "Het was het wachten zeker waard! Bedankt Bo! Uiterst vriendelijk en professioneel in de montage. "

  Björn Limmen
 • J&E

  "Nooit bedacht dat we hier zo veel gebruik van zouden maken."

  J&E

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.