>
 • header

Herinneren is weer even ‘terug genieten’

Herinneringen bestaan uit gebeurtenissen die onze emoties hebben geraakt, het gaat vaak om een gevoel. Het is dus belangrijk zoveel mogelijk positieve herinneringen te creëren voor nu en later. Nu kun je denken: wat heeft een terrasoverkapping hiermee te maken?

Lees het onderstaande en oordeel zelf of dit een fijne herinnering zou kunnen zijn:

Met vrienden op je eigen terras. Onder het genot van een lekker hapje en drankje heb je het over het verleden, heden en de toekomst. Ideeën ontstaan en vriendschappen worden intenser. De zon gaat onder en de avondlucht wordt frisser. Zonder het gesprek te onderbreken rijk je naar de afstandsbediening en sluit je de overkapping om de warmte te behouden. De zachte verlichting voor de sfeer schakel je in, en zonder afgeleid te zijn geweest gaat je gesprek verder tot in de late uurtjes. Moe maar voldaan zet je de lege glazen in de keuken en ga je naar bed.

Wat fijn dat er morgen weer een dag is om herinneringen te maken!

Nieuws

 • Polycarbonaat bij Bo...?

  Bij Bo blijven we ontwikkelen en innoveren. Onze R&D afdeling heeft diver...

  Lees meer
 • DIY

  Een van de grootste kosten die bij een overkappingen komen kijken zijn de arb...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Glaswanden

  Glaswanden

  Verleng uw terrasbeleving met onze glassystemen. Transformeer uw terras tot tuinkamer of wintertuin en verleng uw zomer.

  Bekijk onze systemen
 • Windschermen

  Windschermen

  Zet de wind buitenspel of creëer schaduw op een warme zomerdag. Effectief door de eenvoud of innovatief geautomatiseerd.

  Bekijk onze systemen
 • Zonwering

  Zonwering

  Betaalbare zonweringsystemen in handbediende pergola uitvoering of volautomatisch voor uw vaste overkapping of tuinkamer.

  Bekijk onze systemen
 • Björn Limmen

  "Het was het wachten zeker waard! Bedankt Bo! Uiterst vriendelijk en professioneel in de montage. "

  Björn Limmen
 • J&E

  "Nooit bedacht dat we hier zo veel gebruik van zouden maken."

  J&E

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.