>
 • header

maak van jouw terras geen kas!

Maak van jouw terras geen kas!

Er zijn vele verschillende mogelijkheden als we het over overkappingen hebben. Bij budgetoverkappingen.nl bieden wij alleen beweegbare overkappingen aan. Waarom? Omdat wij geloven dat het heerlijk is om optimaal te genieten van de eerste waterige zonnestralen op je huid. Omdat wij geloven dat het heerlijk is om in de warme dagen de verkoeling van schaduw op te zoeken. Door het openen van het dak kan je warmte binnenlaten maar ook koelte! Zo reguleer je zelf de tempratuur naar je eigen wensen. Tevens zijn onze doeken niet transparant dus geen direct zicht op vuil en groene aanslag. Zo geniet je van je overkapping zonder dat je qua temperatuur of zicht het gevoel hebt in een kas te zitten.

Nieuws

 • Polycarbonaat bij Bo...?

  Bij Bo blijven we ontwikkelen en innoveren. Onze R&D afdeling heeft diver...

  Lees meer
 • DIY

  Een van de grootste kosten die bij een overkappingen komen kijken zijn de arb...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Glaswanden

  Glaswanden

  Verleng uw terrasbeleving met onze glassystemen. Transformeer uw terras tot tuinkamer of wintertuin en verleng uw zomer.

  Bekijk onze systemen
 • Windschermen

  Windschermen

  Zet de wind buitenspel of creëer schaduw op een warme zomerdag. Effectief door de eenvoud of innovatief geautomatiseerd.

  Bekijk onze systemen
 • Zonwering

  Zonwering

  Betaalbare zonweringsystemen in handbediende pergola uitvoering of volautomatisch voor uw vaste overkapping of tuinkamer.

  Bekijk onze systemen
 • Björn Limmen

  "Het was het wachten zeker waard! Bedankt Bo! Uiterst vriendelijk en professioneel in de montage. "

  Björn Limmen
 • J&E

  "Nooit bedacht dat we hier zo veel gebruik van zouden maken."

  J&E

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.