>
 • header

Samenwerking met schroeffundering specialist.

Naast levering of levering en montage door Budgetoverkappingen.nl, is het nu ook mogelijk alleen de optie voor fundatie aan te vragen. De toepassing van schroeffunderingen onder de overkappingen is extreem kosteneffectief en geeft enorme voordelen in installatietijd, doordat er niet gegraven en geen beton gestort hoeft te worden. De schroeffunderingen worden exact waterpas gesteld waarop de overkapping gemonteerd wordt. De fundatie is onderhoudsvrij, nauwkeurig te positioneren en monteren, heeft een lange levensduur en is direct belastbaar na installatie. Het grote voordeel zit hem tevens in het niet verstoren van de omgeving. Uw bestaande terras en straatwerk kan blijven liggen en de schroeffunderingen kunnen exact op niveau eenvoudig in de grond aangebracht worden. De eerste budgetoverkappingen zijn inmiddels succesvol geplaatst op deze schroeffunderingen.

Nieuws

 • Polycarbonaat bij Bo...?

  Bij Bo blijven we ontwikkelen en innoveren. Onze R&D afdeling heeft diver...

  Lees meer
 • DIY

  Een van de grootste kosten die bij een overkappingen komen kijken zijn de arb...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Glaswanden

  Glaswanden

  Verleng uw terrasbeleving met onze glassystemen. Transformeer uw terras tot tuinkamer of wintertuin en verleng uw zomer.

  Bekijk onze systemen
 • Windschermen

  Windschermen

  Zet de wind buitenspel of creëer schaduw op een warme zomerdag. Effectief door de eenvoud of innovatief geautomatiseerd.

  Bekijk onze systemen
 • Zonwering

  Zonwering

  Betaalbare zonweringsystemen in handbediende pergola uitvoering of volautomatisch voor uw vaste overkapping of tuinkamer.

  Bekijk onze systemen
 • Björn Limmen

  "Het was het wachten zeker waard! Bedankt Bo! Uiterst vriendelijk en professioneel in de montage. "

  Björn Limmen
 • J&E

  "Nooit bedacht dat we hier zo veel gebruik van zouden maken."

  J&E

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.