>
 • header

Typisch Hollands…

Zon, regen, wind en onweer, de elementen van ons zomerse klimaat en ook nog op dezelfde dag! Hoe kan je je hier nu tegen wapenen zonder direct te emigreren?

Onze beweegbare overkappingen worden geleverd met een black-out doek welke is opgebouwd uit 5 lagen. Dit geeft maximale bescherming tegen de zon en UV. De doeken zijn 100% waterdicht en dankzij de speciale coating schimmel- en vuilafstotend. Zowel de constructie als de doeken zijn getest tot windkracht 11 Bft. en wij garanderen behoud van kwaliteit tot windkracht 9 Bft. Met een simpele druk op de knop van de zon genieten of beschermd tegen regen en wind.

Dus laat het stralen, donderen en waaien jij kan lekker buiten beschermd blijven genieten!

Nieuws

 • Polycarbonaat bij Bo...?

  Bij Bo blijven we ontwikkelen en innoveren. Onze R&D afdeling heeft diver...

  Lees meer
 • DIY

  Een van de grootste kosten die bij een overkappingen komen kijken zijn de arb...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Glaswanden

  Glaswanden

  Verleng uw terrasbeleving met onze glassystemen. Transformeer uw terras tot tuinkamer of wintertuin en verleng uw zomer.

  Bekijk onze systemen
 • Windschermen

  Windschermen

  Zet de wind buitenspel of creëer schaduw op een warme zomerdag. Effectief door de eenvoud of innovatief geautomatiseerd.

  Bekijk onze systemen
 • Zonwering

  Zonwering

  Betaalbare zonweringsystemen in handbediende pergola uitvoering of volautomatisch voor uw vaste overkapping of tuinkamer.

  Bekijk onze systemen
 • Björn Limmen

  "Het was het wachten zeker waard! Bedankt Bo! Uiterst vriendelijk en professioneel in de montage. "

  Björn Limmen
 • J&E

  "Nooit bedacht dat we hier zo veel gebruik van zouden maken."

  J&E

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.