>
 • header

Polycarbonaat bij Bo...?

Bij Bo blijven we ontwikkelen en innoveren. Onze R&D afdeling heeft diverse primeurs op het gebied van de beweegbare overkappingen. We zullen in 2019 o.a. met een beweegbaar lamellendak uit gaan komen. Tevens is de laatste hand gelegd aan een beweegbare overkapping van polycarbonaat. De eerste opstelling is inmiddels geinstalleerd en dit model zal ook snel gelanceerd worden op de website. Naast de beweegbare polycarbonaat overkapping hebben we ook de vaste polycarbonaat en glazen opstellingen opgenomen in ons assortiment. We beperken ons niet tot polycarbonaat maar leveren ook acrylaat en glazen daken. Ook opstellingen met gelaagd isolatieglas en thermisch onderbroken profielen kunnen we aanbieden. Vaste opstellingen geschikt als terrasoverkapping, tuinkamer en serres. Daarbij bieden we een breed assortiment aan profielen en rubbers zodat bijna elke renovatie van bestaande daken uitgevoerd kan worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Kortom een mooie aanvulling op ons assortiment beweegbare overkappingen. klik hier om direct kennis te maken met onze vaste overkappingen.

Nieuws

 • Polycarbonaat bij Bo...?

  Bij Bo blijven we ontwikkelen en innoveren. Onze R&D afdeling heeft diver...

  Lees meer
 • DIY

  Een van de grootste kosten die bij een overkappingen komen kijken zijn de arb...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Glaswanden

  Glaswanden

  Verleng uw terrasbeleving met onze glassystemen. Transformeer uw terras tot tuinkamer of wintertuin en verleng uw zomer.

  Bekijk onze systemen
 • Windschermen

  Windschermen

  Zet de wind buitenspel of creëer schaduw op een warme zomerdag. Effectief door de eenvoud of innovatief geautomatiseerd.

  Bekijk onze systemen
 • Zonwering

  Zonwering

  Betaalbare zonweringsystemen in handbediende pergola uitvoering of volautomatisch voor uw vaste overkapping of tuinkamer.

  Bekijk onze systemen
 • Björn Limmen

  "Het was het wachten zeker waard! Bedankt Bo! Uiterst vriendelijk en professioneel in de montage. "

  Björn Limmen
 • J&E

  "Nooit bedacht dat we hier zo veel gebruik van zouden maken."

  J&E

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.