>
 • header

Voel de zomer op je bol

Voel de zomer op je bol!

Het is volop zomer en kan je als zonaanbidder je hart ophalen! Heerlijk genieten van de warme zon op je huid, relaxen in de comfort van je eigen huis en tuin en ook nog wanneer je dat zelf wilt!

Met een beweegbare overkapping kan je van de zon genieten met 1 druk op de knop. Dus geen warme auto inpakken met koelbox, zwemspullen en strandbedjes, zoeken naar een plekje om met enige privacy te kunnen ontspannen. Met een overkapping van budgetoverkappingen pak je simpel de afstandsbedieningen en rol je het dak-doek op om de zon te laten stralen. De koelbox is vervangen door je eigen gevulde koelkast en de ligbedjes staan gewoon al klaar! een betere plek kunnen veel mensen niet bedenken. En komt er toch een zomerse avond bui? Dan sluit je simpelweg het dak en zet je de BBQ eronder. Zo geniet je samen met je gezin, familie en vrienden extra lang van het warme maar regenachtige weer.

Voel de zomer op je bol met de beweegbare overkappingen van Bo!

Nieuws

 • Polycarbonaat bij Bo...?

  Bij Bo blijven we ontwikkelen en innoveren. Onze R&D afdeling heeft diver...

  Lees meer
 • DIY

  Een van de grootste kosten die bij een overkappingen komen kijken zijn de arb...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Glaswanden

  Glaswanden

  Verleng uw terrasbeleving met onze glassystemen. Transformeer uw terras tot tuinkamer of wintertuin en verleng uw zomer.

  Bekijk onze systemen
 • Windschermen

  Windschermen

  Zet de wind buitenspel of creëer schaduw op een warme zomerdag. Effectief door de eenvoud of innovatief geautomatiseerd.

  Bekijk onze systemen
 • Zonwering

  Zonwering

  Betaalbare zonweringsystemen in handbediende pergola uitvoering of volautomatisch voor uw vaste overkapping of tuinkamer.

  Bekijk onze systemen
 • Björn Limmen

  "Het was het wachten zeker waard! Bedankt Bo! Uiterst vriendelijk en professioneel in de montage. "

  Björn Limmen
 • J&E

  "Nooit bedacht dat we hier zo veel gebruik van zouden maken."

  J&E

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.