>
 • header

Investeer in geluk

Investeer in geluk

We weten het allemaal, maar doen we er ook wat aan?

Vandaag de dag leven we in een 24/7 modus, we moeten van alles, leggen onszelf deadlines op en zijn vaak gehaast. Om te ontspannen zoeken we het vaak verder buiten de deur. Maar wat als het ontspannen en genieten letterlijk buiten de deur ligt? Dat we niet in de auto hoeven te stappen? Of internet afstruinen voor een uitje?

Denk eens hoe heerlijk het is om s’avonds met een kopje thee of koffie stilletjes beschut buiten in je eigen tuin te kunnen zitten? De zon onder zien gaan? Genieten van de zomerse buitengeur tijdens een regenbui?  De natuur biedt één van de meest betrouwbare ‘boosts’ om je mentale en fysieke welzijn te verbeteren. Daglicht is goed voor je. Het verbetert je humeur en de buitenlucht helpt je te ontspannen. Dan is de keuze om te investeren in een beweegbare overkapping niet moeilijk! Geniet van buiten, van jouw eigen buiten, jouw tuin op een paar meter afstand.

Nieuws

 • Polycarbonaat bij Bo...?

  Bij Bo blijven we ontwikkelen en innoveren. Onze R&D afdeling heeft diver...

  Lees meer
 • DIY

  Een van de grootste kosten die bij een overkappingen komen kijken zijn de arb...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Glaswanden

  Glaswanden

  Verleng uw terrasbeleving met onze glassystemen. Transformeer uw terras tot tuinkamer of wintertuin en verleng uw zomer.

  Bekijk onze systemen
 • Windschermen

  Windschermen

  Zet de wind buitenspel of creëer schaduw op een warme zomerdag. Effectief door de eenvoud of innovatief geautomatiseerd.

  Bekijk onze systemen
 • Zonwering

  Zonwering

  Betaalbare zonweringsystemen in handbediende pergola uitvoering of volautomatisch voor uw vaste overkapping of tuinkamer.

  Bekijk onze systemen
 • Björn Limmen

  "Het was het wachten zeker waard! Bedankt Bo! Uiterst vriendelijk en professioneel in de montage. "

  Björn Limmen
 • J&E

  "Nooit bedacht dat we hier zo veel gebruik van zouden maken."

  J&E

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.