>
 • header

Zomerse veiligheid

Zomerse veiligheid.

We weten allemaal dat de zon goede en slechte eigenschappen heeft. Zoals de bekende vtamine D die o zo belangrijk voor ons is maar waar het gros van de Nederlanders een tekort aan heeft. Maar ook code rood voor verbranding horen we steeds vaker als waarschuwing en om over de gevolgen van verbranding maar niet te spreken.

Zelf wil je veilig kunnen genieten van de zon maar als het om onze kinderen gaat is het een must. Buiten spelen is heerlijk voor de kids maar zodra wij als ouder aankomen met weer die zonnebrand beginnen de geërgerde kreten. Of het moeten verplaatsen van het net gebouwde speelparadijs omdat de zon zich verplaats en van schaduw niet meer te spreken valt. Al deze taferelen hoeven met een beweegbare overkapping niet meer! Open de overkapping in de ochtend voor de bekende vitamine D en sluit het zodra de zonsterkte toeneemt. Het 5 laagse UV werende doek creëert een schaduwrijke speelplek voor de rest van de dag. Dus geen speelplek verhuizingen meer maar ongestoord buitenspelen. Kids blij ouders blij een echte win win!

*onze overkappingen werken UV werend maar zijn is geen SPF, blijf jezelf en de kinderen insmeren voor optimale UV bescherming.

Nieuws

 • Polycarbonaat bij Bo...?

  Bij Bo blijven we ontwikkelen en innoveren. Onze R&D afdeling heeft diver...

  Lees meer
 • DIY

  Een van de grootste kosten die bij een overkappingen komen kijken zijn de arb...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Glaswanden

  Glaswanden

  Verleng uw terrasbeleving met onze glassystemen. Transformeer uw terras tot tuinkamer of wintertuin en verleng uw zomer.

  Bekijk onze systemen
 • Windschermen

  Windschermen

  Zet de wind buitenspel of creëer schaduw op een warme zomerdag. Effectief door de eenvoud of innovatief geautomatiseerd.

  Bekijk onze systemen
 • Zonwering

  Zonwering

  Betaalbare zonweringsystemen in handbediende pergola uitvoering of volautomatisch voor uw vaste overkapping of tuinkamer.

  Bekijk onze systemen
 • Björn Limmen

  "Het was het wachten zeker waard! Bedankt Bo! Uiterst vriendelijk en professioneel in de montage. "

  Björn Limmen
 • J&E

  "Nooit bedacht dat we hier zo veel gebruik van zouden maken."

  J&E

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.