>
 • header

Glaswanden

Schuifwand SF 20

De schuifwand SF 20 is een ongeisoleerd volglas systeem van Sunflex. Het biedt de mogelijkheid, om de afzonderlijke schuifvleugels horizontaal naar één of twee kanten parallel te verschuiven. Bij het openen en sluiten van de eerste schuifvleugel worden de overige schuifvleugels door geïntegreerde meenemers eveneens automatisch geopend en gesloten. Door de aan de onderkant ondersteunende constructie kunnen heel grote openingsbreedtes zonder bijkomende daksteunen gerealiseerd worden. De onderaan kogelgelagerde loopwagens zorgen voor een optimale en soepele loop van de afzonderlijke schuifvleugels. Door de hoogtecompensatie van de plafondrails tot 20 mm en de hoogteaanpassing van de loopwielen tot 5 mm compenseert het bouwsysteem hoogteverschillen van een dakrand of bovendorpel probleemloos en is een snelle, eenvoudige montage mogelijk. Leverbaar met 8mm of 10 mm glaspanelen.


Schuifwand SF 42

De schuifwand SF 42 is een ongeisoleerd omkadert systeem van Sunflex. Het systeem is speciaal geschikt voor zijbeglazing met grote oppervlakken van terrasdaken en wintertuinen waarbij hoge eisen worden gesteld aan afdichting en veiligheid. De schuifdeur SF 42 biedt de mogelijkheid, om de afzonderlijke schuifpanelen in één of twee richtingen horizontaal parallel te verschuiven. De kogelgelagerde loopwagens garanderen een optimale en lichtlopende beweging van de afzonderlijke schuifpanelen.

 

Schuif-/draaiwand SF 30

De SF 30 schuifwand-/draaiwand is een volglas staand systeem van Sunflex. Het nieuwe staand schuif-/draaisysteem SF 30 is een staand systeem waardoor geen zware bovensconstructie vereist is. De SF 30 schuif-/draaiwand is vergelijkbaar met de SF 25 schuif-/draaiwand. Het SF 25 systeem is een hangend systeem en hier worden extra eissen gesteld aan de bovenconstructie. De verplaatsbare losse glaspanelen kunnen over het gehele front worden geopend en als klein pakket in een hoek worden geparkeerd. Hiermee wordt een moeiteloze overgang van binnen naar buiten gegarandeerd zonder dat het optische effect verloren gaat. Wanneer de panelen zijn geopend, nemen ze slechts weinig plaats in beslag.


Schuif-/draaiwand SF 25

De SF 25 schuif-/draaiwand is een volglas hangend systeem van Sunflex. Het systeem vergroot de aantrekkingskracht van elke woning door het contrast tussen glas en steen. De verplaatsbare losse glaspanelen kunnen over het gehele front worden geopend en als klein pakket in een hoek worden geparkeerd. Hiermee wordt een moeiteloze overgang van binnen naar buiten gegarandeerd zonder dat het optische effect verloren gaat. Wanneer de panelen zijn geopend, nemen ze slechts weinig plaats in beslag.

 

Guillotine terras scherm

Het guillotine terrasscherm is een volautomatisch verticaal glasscherm van Bo. Het scherm is uitschuifbaar van een minimale hoogte van 100 cm tot een maximale hoogte van 300 cm. De schermen zijn tussen bestaande constructies te monteren waarbij wel enkele eisen aan de bovenconstructie gesteld worden. De schermen kunnen zowel naar de onderzijde als de bovenzijde geopend worden. Uw zomerse terras verandert met een druk op de knop in een wintertuin.  

 •   Prijzen

  Bij Bo zijn de prijzen gebaseerd op levering aan uw adres. Voor levering op de Waddeneilanden en buiten Nederland zal een toeslag worden berekend. De weergegeven prijzen zijn exclusief fundatie en montage. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor het systeem, de fundatie en montage door ons team. U kunt er ook voor kiezen de fundatie en/of montage afzonderlijk of beiden zelf, of door één van onze partners uit te laten voeren. U kunt dit aangeven bij uw offerte aanvraag.

   

 •   Kleuren

  De aluminium en stalen constructiedelen kunnen standaard in elke gewenste RAL kleur geleverd worden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. De constructiedelen worden van een hoogwaardige poedercoating voorzien.

 •   Custom

  Bo levert veel systemen direct uit de fabriek. Mocht uw type, maatvoering, kleur of uitvoering niet beschikbaar zijn, neem dan contact met ons op. In overleg met de fabriek of leverancier kunnen we vaak aan al uw afwijkende wensen voldoen en u een maatgemaakte oplossing bieden. Ook kunnen we nieuwe ontwerpen realiseren en onze systemen integreren in bestaande overkappingen of constructies.

 

Nieuws

 • Polycarbonaat bij Bo...?

  Bij Bo blijven we ontwikkelen en innoveren. Onze R&D afdeling heeft diver...

  Lees meer
 • DIY

  Een van de grootste kosten die bij een overkappingen komen kijken zijn de arb...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Glaswanden

  Glaswanden

  Verleng uw terrasbeleving met onze glassystemen. Transformeer uw terras tot tuinkamer of wintertuin en verleng uw zomer.

  Bekijk onze systemen
 • Windschermen

  Windschermen

  Zet de wind buitenspel of creëer schaduw op een warme zomerdag. Effectief door de eenvoud of innovatief geautomatiseerd.

  Bekijk onze systemen
 • Zonwering

  Zonwering

  Betaalbare zonweringsystemen in handbediende pergola uitvoering of volautomatisch voor uw vaste overkapping of tuinkamer.

  Bekijk onze systemen
 • Björn Limmen

  "Het was het wachten zeker waard! Bedankt Bo! Uiterst vriendelijk en professioneel in de montage. "

  Björn Limmen
 • J&E

  "Nooit bedacht dat we hier zo veel gebruik van zouden maken."

  J&E

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.