>
 • header

Guilotine terrasscherm


Guillotine handbediend terrasscherm

Het handbediende guillotine scherm is een volglas syeem gefabriceerd door ErgoSafe AB. Het standaard scherm is voorzien van gehard glas. Per segment is de maximale breedte 180 cm en maximale hoogte 190 cm. Tevens is het systeem leverbaar als glasbalustrade voor balkons. Het is dan voorzien van gehard gelamineerd glas. De maximale breedte is hier beperkt tot 150 cm per segment. Beide systemen zijn volglas en alleen het onderste, vaste, deel is voorzien van aluminium zijprofielen. Het glas paneel wordt bedient door een geïntegreerde gasveer waardoor het zicht vanaf het terras niet beperkt wordt door een contragewicht. Beide systemen worden op maat gefabriceerd en kunnen voorzien worden van een schermuitvoering als geïntegreerde deur.

 

Guillotine elektrisch terrasscherm

Het elektrische guillotine scherm is een volautomatisch verticaal glasscherm. Het scherm is uitschuifbaar vanaf een minimale hoogte van 110 cm tot een maximale hoogte van 300 cm. De maximale breedte van één segment is 300 cm. De glasschermen zijn omlijst met aluminium profielen en worden met zijgeleiding geplaatst. De aandrijving wordt aan de bovenzijde in een cassette gemonteerd. Vanwege de hoogwaardige materialen en gewicht van het glas worden er eisen aan de bovenconstructie gesteld. De schermen kunnen zowel naar de onderzijde als de bovenzijde geopend worden. Uw zomerse terras verandert met een druk op de knop in een wintertuin.  

 •   Prijzen

  Bij Bo zijn de prijzen gebaseerd op levering aan uw adres. Voor levering op de Waddeneilanden en buiten Nederland zal een toeslag worden berekend. De weergegeven prijzen zijn exclusief fundatie en montage. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor het systeem, de fundatie en montage door ons team. U kunt er ook voor kiezen de fundatie en/of montage afzonderlijk of beiden zelf, of door één van onze partners uit te laten voeren. U kunt dit aangeven bij uw offerte aanvraag.

   

 •   Kleuren

  De aluminium en stalen constructiedelen kunnen standaard in elke gewenste RAL kleur geleverd worden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. De constructiedelen worden van een hoogwaardige poedercoating voorzien.

 •   Custom

  Bo levert veel systemen direct uit de fabriek. Mocht uw type, maatvoering, kleur of uitvoering niet beschikbaar zijn, neem dan contact met ons op. In overleg met de fabriek of leverancier kunnen we vaak aan al uw afwijkende wensen voldoen en u een maatgemaakte oplossing bieden. Ook kunnen we nieuwe ontwerpen realiseren en onze systemen integreren in bestaande overkappingen of constructies.

 

Nieuws

 • Polycarbonaat bij Bo...?

  Bij Bo blijven we ontwikkelen en innoveren. Onze R&D afdeling heeft diver...

  Lees meer
 • DIY

  Een van de grootste kosten die bij een overkappingen komen kijken zijn de arb...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Glaswanden

  Glaswanden

  Verleng uw terrasbeleving met onze glassystemen. Transformeer uw terras tot tuinkamer of wintertuin en verleng uw zomer.

  Bekijk onze systemen
 • Windschermen

  Windschermen

  Zet de wind buitenspel of creëer schaduw op een warme zomerdag. Effectief door de eenvoud of innovatief geautomatiseerd.

  Bekijk onze systemen
 • Zonwering

  Zonwering

  Betaalbare zonweringsystemen in handbediende pergola uitvoering of volautomatisch voor uw vaste overkapping of tuinkamer.

  Bekijk onze systemen
 • Björn Limmen

  "Het was het wachten zeker waard! Bedankt Bo! Uiterst vriendelijk en professioneel in de montage. "

  Björn Limmen
 • J&E

  "Nooit bedacht dat we hier zo veel gebruik van zouden maken."

  J&E

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.