>
 • Base

  Elektrisch te openen
  volledig waterdicht
  Duurzaam aluminium
  tot windkracht 9 Bft

Windschermen

Vita

Het windscherm Vita van LuxxOut verrijkt uw buitenleven. Het houdt u uit de wind en felle zon. Én beschermt tegen regen en biedt privacy. Dankzij dit stijlvolle, oprolbare, windscherm geniet u eindeloos van uw tuin, terras, balkon, veranda of zwembad. De windschermen zijn samengesteld uit de allerbeste materialen. Kapschotten en handgrepen van aluminium en veren van verzinkt staal vormen een ijzersterk geheel. Ook het doek is vanzelfsprekend van topkwaliteit. Een Windscherm Vita biedt u jarenlang plezier. U heeft de keuze uit drie doeken met verschillende eigenschappen.


Inova

Het windscherm Inova van LuxxOut blinkt uit in veelzijdigheid. Het is - afhankelijk van de doekkeuze - te gebruiken als windscherm, zonnescherm, regenscherm en privacyscherm. De perfecte oplossing voor uw terras, balkon, veranda, zwembad of jacuzzi. Ook zijn er talloze montagemogelijkheden. Monteert u het terrasscherm tussen de palen van uw veranda of aan de muur van het huis met een vrijstaande mast of geheel vrijstaand. Voor elke situatie een oplossing. Dit windscherm kunt u met één simpele handeling uit- of inrollen. Het Inova windscherm is samengesteld uit de allerbeste materialen. Kapschotten en handgrepen van aluminium en veren van verzinkt staal vormen een ijzersterk geheel. Ook het doek is vanzelfsprekend van topkwaliteit. Het windscherm Inova biedt u jarenlang plezier.


Zipscreens

Bij de Zipscreens zijn volautomatisch en te bedienen via muurschakelaar of afstandsbediening. Bij deze screens zitten de doeken langs weerszijde vast in een automatische ritssluiting. Door de ritsen blijft het doek steeds mooi opgespannen en is dus uitermate geschikt voor de extra grote afmetingen. De spleetloze afsluiting houdt zelfs ongewenste insecten buiten en geeft deze screens een windbestendig karakter.

 •   Prijzen

  De prijzen in de prijstabellen zijn consumentenprijzen inclusief 21% btw. voor de modellen Base. U kunt de prijs eenvoudig zelf bepalen wanneer u de breedte en de uitval van de overkapping weet.

  Bij Bo zijn de prijzen gebaseerd op levering aan uw adres. Voor levering op de Waddeneilanden en buiten Nederland zal een toeslag worden berekend. De weergegeven prijzen zijn exclusief fundatie, verlichting en montage. Onze overkappingen worden geleverd met een uitgebreide montage handleiding. U kunt er ook voor kiezen de fundatie en/of montage afzonderlijk of beiden door ons of één van onze partners uit te laten voeren. U kunt dit aangeven bij uw offerte aanvraag.

   

 •   Verlichting

  Bij Beweegbareoverkappingen.nl kunnen alle overkappingen met ledverlichting worden geleverd. De ledverlichting wordt in enkele doekprofielen geïntegreerd aangebracht. Er bestaat tevens de mogelijkheid om voor RGB (kleur) verlichting te kiezen. De Ledverlichting kan als optie toegevoegd worden en is niet in de standaardprijs opgenomen. U kunt dit bij uw offerte aanvraag vermelden.

 •   Kleuren

  De aluminium en stalen constructiedelen van de overkapping kunnen standaard in elke gewenste RAL kleur geleverd worden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. De constructiedelen worden van een hoogwaardige poedercoating voorzien. Uitgebreide informatie over kleuren en coating kunt u vinden onder "kwaliteit".

 •   Doekkeuze

  Bij Bo heeft u de keuze uit 10 verschillende kleuren doek uit het Sunblime assortiment. Enkele kleuren zijn voorzien van een patroon. Het doek is het sterkst in zijn soort en van zeer hoge kwaliteit. De doeken bij Beweegbareoverkappingen.nl zijn volledig black-out en bieden een maximale bescherming tegen zon en UV. Tevens zijn groene aanslag en vuil vanaf de onderzijde niet te zien. De doeken zijn 100% waterdicht en dankzij de speciale coating schimmel- en vuilafstotend. Uitgebreide informatie over onze doeken en kleuren kunt u vinden onder "kwaliteit".

 •   Custom

  Bo levert een range gestandaardiseerde hoogwaardige overkappingen van Sunblime direct uit de fabriek. Mocht uw type, maatvoering, kleur of doekkeuze niet beschikbaar zijn, neem dan contact met ons op. In overleg met Sunblime kunnen we vaak aan al uw afwijkende wensen voldoen en u een maatgemaakte oplossing bieden. Ook kunnen we nieuwe ontwerpen realiseren en onze overkappingen of doek pakketten integreren in bestaande daken of constructies.

 

Nieuws

 • Polycarbonaat bij Bo...?

  Bij Bo blijven we ontwikkelen en innoveren. Onze R&D afdeling heeft diver...

  Lees meer
 • DIY

  Een van de grootste kosten die bij een overkappingen komen kijken zijn de arb...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Glaswanden

  Glaswanden

  Verleng uw terrasbeleving met onze glassystemen. Transformeer uw terras tot tuinkamer of wintertuin en verleng uw zomer.

  Bekijk onze systemen
 • Windschermen

  Windschermen

  Zet de wind buitenspel of creëer schaduw op een warme zomerdag. Effectief door de eenvoud of innovatief geautomatiseerd.

  Bekijk onze systemen
 • Zonwering

  Zonwering

  Betaalbare zonweringsystemen in handbediende pergola uitvoering of volautomatisch voor uw vaste overkapping of tuinkamer.

  Bekijk onze systemen
 • Björn Limmen

  "Het was het wachten zeker waard! Bedankt Bo! Uiterst vriendelijk en professioneel in de montage. "

  Björn Limmen
 • J&E

  "Nooit bedacht dat we hier zo veel gebruik van zouden maken."

  J&E

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.