>
 • Zonwering

Zonwering

Verandazonwering

Is uw veranda ook een broeikas? Warmt uw serre te hard op in de zomer? Maakt uw lichtstraat een sauna van de gang? Een bovendakzonwering (ook wel verandazonwering) kan u de nodige verfrissing bieden. Door het automatisch afrolbare doek worden rechtstreekse zonnestralen geweerd waardoor de opwarming door zonlicht tot +/- 85% vermindert. De Alfa Verandasun is een eenvoudig te monteren en duurzaam zonweringsysteem. Aan de hand van twee geleiders wordt de zonwering over de veranda getrokken. Een ingenieus systeem, bestaande uit spankoorden en veren, zorgt ervoor dat de zonweringsdoek altijd strak gespannen blijft. De afstand tussen het glas en het zonnescherm zorgt voor luchtcirculatie, zodat de opgestapelde warmte kan afgevoerd worden. Het systeem kan ook aan de binnenzijde van het dak gemonteerd worden.


Pergola zonwering Solem

Met de pergola zonwering Solem van LuxxOut geniet u ook op warme zomerdagen optimaal van het buitenleven. Bij te felle zon schuift u de doekzonwering heel gemakkelijk uit en neemt u heerlijk plaats in de schaduw. Wanneer u geen beschutting meer wenst, schuift u de terrasoverkapping eenvoudig weer in. Beschikt u al over een pergola, aluminium of een houten dakconstructie? Dan is de Solem pergola zonwering een betaalbare en unieke oplossing voor een sfeervolle zonwering. Deze terrasoverkapping kunt bijna overal toepassen. U monteert heel gemakkelijk de rails aan uw bestaande constructie. Daarin bevestigt u de doekzonwering en dan begint het genieten!


Schaararmscherm

Het schaararmscherm kan standaard to 490 cm uitval geleverd worden. Grotere uitval is mogelijk op aanvraag.  Het doek wordt opgerold in een volledig gesloten cassette. De uit staal vervaardigde schaararmen hebben een gewicht van ca. 70 kg, hierdoor is dit type uitvalscherm uiterst windbestendig. Met zijn CE windklasse 2 keuring is dit het meest windbestendige valscherm op de markt.  Dit type zon/ regenscherm kan uitgerust worden met een doekondersteuning, zodat waterzakken in het doek  bij hevige regenbuien voorkomen kunnen worden. Optioneel kan er verlichting en verwarming geïntegreerd worden aangebracht.

 

 

 •   Prijzen

  Alle weergegeven prijzen zijn consumentenprijzen inclusief 21% btw.

  Bij Bo zijn de prijzen gebaseerd op levering aan uw adres. Voor levering op de Waddeneilanden en buiten Nederland zal een toeslag worden berekend. De weergegeven prijzen zijn exclusief fundatie, verlichting en montage. Onze systemen worden geleverd met een uitgebreide montage handleiding. U kunt er ook voor kiezen de fundatie en/of montage afzonderlijk of beiden door ons of één van onze partners uit te laten voeren. U kunt dit aangeven bij uw offerte aanvraag.

   

 •   Kleuren

  Alle aluminium en stalen constructiedelen worden van een duurzame poedercoating voorzien. Voor sommige onderdelen geldt er een meerprijs voor specifieke RAL kleur keuze. Voor specificaties, kunt u contact opnemen.

 •   Doekkeuze

  Bij Bo heeft u de keuze uit verschillende materialen en kleuren doek. De gebruikte doeken zijn specifiek voor de doelen ontwikkeld. Afhankelijk van het gebruikte systeem zijn de zonwerende eigenschappen, waterdichtheid, zelfreinigend of UV-werende eigenschappen versterkt aanwezig. Bij Bo maken we enkel gebruik van de meest hoogwaardige en duurzame doeken.

 •   Custom

  Bo levert een range gestandaardiseerde hoogwaardige terrasoverkappingen uit eigen fabricage. Verder werken we nauw samen met diverse fabrikanten van aanverwante producten. Mocht uw type, maatvoering, kleur of doekkeuze niet beschikbaar zijn, neem dan contact met ons op. In overleg kunnen we vaak aan al uw afwijkende wensen voldoen en u een maatgemaakte oplossing bieden. Ook kunnen we nieuwe ontwerpen realiseren en onze systemen integreren in bestaande daken of constructies.

 

Nieuws

 • Polycarbonaat bij Bo...?

  Bij Bo blijven we ontwikkelen en innoveren. Onze R&D afdeling heeft diver...

  Lees meer
 • DIY

  Een van de grootste kosten die bij een overkappingen komen kijken zijn de arb...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Glaswanden

  Glaswanden

  Verleng uw terrasbeleving met onze glassystemen. Transformeer uw terras tot tuinkamer of wintertuin en verleng uw zomer.

  Bekijk onze systemen
 • Windschermen

  Windschermen

  Zet de wind buitenspel of creëer schaduw op een warme zomerdag. Effectief door de eenvoud of innovatief geautomatiseerd.

  Bekijk onze systemen
 • Zonwering

  Zonwering

  Betaalbare zonweringsystemen in handbediende pergola uitvoering of volautomatisch voor uw vaste overkapping of tuinkamer.

  Bekijk onze systemen
 • Björn Limmen

  "Het was het wachten zeker waard! Bedankt Bo! Uiterst vriendelijk en professioneel in de montage. "

  Björn Limmen
 • J&E

  "Nooit bedacht dat we hier zo veel gebruik van zouden maken."

  J&E

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.