>
 • header

projecten

We zijn gedreven om voortgang te boeken, vernieuwende oplossingen te bedenken en mooie projecten te realiseren. Rode draad is de verscheidenheid in projecten en eenduidige aanpak.

Terrasoverkapping Base 1.

De realisatie van een Base 1 terrasoverkapping. Geplaatst aan een chalet op een vakantiepark voor een optimaal binnen, buiten beleving en vergroting van woonoppervlakte. Afmeting 11,0 mtr x 3,5 mtr 

Tuinoverkapping Nera

Weer een project succsesvol afgerond! De blikvanger van deze tuin; de Nera 1 met een oppervlakte van 42m2. Exclusief verkrijgbaar bij BO.

Custom made Overkapping

Ook voor specifieke wensen kunt u terrecht bij Bo. Zo hebben wij deze Custom Overkapping van 17 m2 geplaats geheel naar de wens van de klant.

Zone "Party" Overkapping

Deze beweegbare overkapping is letterlijk een feestje voor de bewoners! Deze zomer is er met volle teugen genoten onder deze 27 m2 overkapping. 

Nieuws

 • Polycarbonaat bij Bo...?

  Bij Bo blijven we ontwikkelen en innoveren. Onze R&D afdeling heeft diver...

  Lees meer
 • DIY

  Een van de grootste kosten die bij een overkappingen komen kijken zijn de arb...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Glaswanden

  Glaswanden

  Verleng uw terrasbeleving met onze glassystemen. Transformeer uw terras tot tuinkamer of wintertuin en verleng uw zomer.

  Bekijk onze systemen
 • Windschermen

  Windschermen

  Zet de wind buitenspel of creëer schaduw op een warme zomerdag. Effectief door de eenvoud of innovatief geautomatiseerd.

  Bekijk onze systemen
 • Zonwering

  Zonwering

  Betaalbare zonweringsystemen in handbediende pergola uitvoering of volautomatisch voor uw vaste overkapping of tuinkamer.

  Bekijk onze systemen
 • Björn Limmen

  "Het was het wachten zeker waard! Bedankt Bo! Uiterst vriendelijk en professioneel in de montage. "

  Björn Limmen
 • J&E

  "Nooit bedacht dat we hier zo veel gebruik van zouden maken."

  J&E

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.